Ένα ατομικό σεμινάριο ταχύτατης αυτογνωσιακής ψυχολογίας. Βρες όλες τις συμπεριφορές που εξισορροπούν την ψυχοσωματική σου υγεία. Μάθε πώς να αυτοθεραπεύεσαι. Μάθε να εξοικονομείς χρόνο και δυνάμεις σχεδιάζοντας τη ζωή που θέλεις να ζεις. Μάθε να διερευνάς κάθε στάδιο και τομέα της ζωής σου. Μάθε να ανοίγεις τους δρόμους σου και να ελευθερώνεις όλη την δύναμη της υλοποίησης.

Ποιους αφορά: Για όλους εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την υπαρξιακή τους ευφυΐα. Για όλους εκείνους που έχουν σφοδρή επιθυμία να απολαύσουν την ζωή.

Θέματα: Αυτό το σεμινάριο περιλαμβάνει τα εξής τρία θέματα:
1) Μάθε να παίρνεις αυτό που δικαιούσαι και να ζητάς αυτό που σου ανήκει. Αναγνώρισε μέσα από τα προγράμματα, τα διδάγματα και τη δυναμική του πεδίου σου αυτό που χρειάζεσαι.
2) Μάθε να δίνεις αυτό που μπορείς. Αφού μάθεις να καλύπτεις τις ανάγκες σου μάθε να αλληλεπιδράς και να προσφέρεις τον πλούτο της ύπαρξης σου, τις ιδέες, τις απόψεις σου, τα συναισθήματα σου, τα ταλέντα, το χρόνο και τους πόρους σου με τους ανθρώπους γύρω σου.
3) Βρες την καταλληλότερη θέση όπου κάθε ρόλος μετατρέπεται σε δύναμη. Άρχισε να ζεις με υγεία στο φυσικό σώμα και ευτυχία στο ψυχικό καθώς βρίσκεις την αληθινή σου θέση στη ζωή.