Στην «Ιπποκράτεια Ολιστική Αυτοΐαση®» αναγνωρίζουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη της επικοινωνίας με την ψυχή για ψυχοσωματική υγεία.
Με αυτές τις μεθόδους είσαι σε θέση κάθε στιγμή:

  • Να πάρεις πληροφορίες από το νοητικό πεδίο.
  • Να αναγνωρίσεις εγκλωβισμένα συναισθήματα που δεν μπόρεσες να διαχειριστείς.
  • Να μάθεις πώς μία επιλογή (τροφή, άσκηση, ύπνος, κ.α) θα επηρεάσει το δυναμικό του οργανισμού σου.
  •  Να επιλέξεις την κατάλληλη λύση για οποιαδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Ποιους αφορά: Άτομα πάνω από 21 ετών (για άτομα μικρότερης ηλικίας υπεύθυνοι είναι οι γονείς τους). Όλους όσους θέλουν να ξεκαθαρίσουν τη σύγχυση που προκαλεί η λογική σκέψη του καθωσπρεπισμού και της αμφιταλάντευσης. Τον καθένα που επιθυμεί να συντονιστεί με την εσωτερική γνώση της διαίσθησής του.

Θέματα: Αυτό το πρόγραμμα αναφέρετε σε 4 γνωστές μεθόδους διαισθητικής κατανόησης για να μπορέσει ο καθένας μας να διαλέξει αυτή που του ταιριάζει:
1) Ραδιαισθησία: Προέρχεται από τη λέξη ράδιο = ακτινοβολία και τη λέξη αισθήσεις. Δηλαδή μέσω των αισθήσεων μπορείς να μετρήσεις την ακτινοβολία σου (το ενεργειακό σου φορτίο). Η μέθοδος αυτή μας δίνει πληροφορίες μέσω εργαλείων εκκρεμές, ράβδοι κ.α
2) Αυτόνομη ενεργειακή κινησιολογία: Στην ενεργειακή κινησιολογία μέσω της εφαρμογής μυϊκών τεστ εντοπίζονται οι ψυχοσωματικές επιρροές των επιλογών μας. Ονομάζεται αυτόνομη επειδή ο καθένας μας μπορεί να κάνει τα μυϊκά τεστ στον εαυτό του.
3) Αμφίδρομη γραφή: Με την αμφίδρομη γραφή (χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια) ενεργοποιούνται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου δίνοντας έτσι απαντήσεις απευθείας από το υποσυνείδητο. Σε αυτή τη μέθοδο μπορείς να βρεις ακριβής και περιγραφικές απαντήσεις ώστε να δίνεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.
4) Ενορατισμός: Εννοούμε την άμεση γνώση της ουσίας χωρίς τη διαμεσολάβηση σκέψης. Σε αυτή τη μέθοδο μαθαίνεις να συνδέεσαι με πληροφορίες από το κοινό νοητικό πεδίο.